Ingredienser

1 and ca 3 kg.
ca 200 gram svesker.
3-4 æbler.
Salt og peber.
Kogende vand.
Fløde.

Andesteg

Sprød og lækker andesteg - til 4 personer.


Tilberedning

Rens og rengør og skyl anden. Kom æbler og svesker ,salt og peber ind i anden og læg den i bradepandenog brun den i 25 minutter på 240 grader, vend anden når halvdelen af tiden er gået. Derefter dæmpes varmen til 180 grader og anden steges videre i ca 2-2 1/2 time, kom vand i bunden af bradepanden.

Når man stikker i låret og klar saft kommer ud er anden færdig, lad den hvile i ca 20 minutter inden udskæring.

Skum stegeskyen for fedt, smag til og jævn saucen. Rund smagen af med lidt fløde.

Server med Brunede Kartofler og Hjemmelavet Rødkål.


Tilberedningstid

Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 2-3 timer at tilberede.


Prisniveau

Ikke angivet.


Sværhedsgrad

Ikke angivet.


Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.