Din køkkenchef på nettet
1 and ca 3 kg.
ca 200 gram svesker.
3-4 æbler.
Salt og peber.
Kogende vand.
Fløde.
Sprød og lækker andesteg - til 4 personer.
Rens og rengør og skyl anden. Kom æbler og svesker ,salt og
peber ind i anden og læg den i bradepandenog brun den i 25 minutter
på 240 grader, vend anden når halvdelen af tiden er gået. Derefter
dæmpes varmen til 180 grader og anden steges videre i ca 2-2 1/2
time, kom vand i bunden af bradepanden.
Når man stikker i låret og klar saft kommer ud er anden færdig, lad
den hvile i ca 20 minutter inden udskæring.
Skum stegeskyen for fedt, smag til og jævn saucen. Rund smagen af
med lidt fløde.
Server med Brunede Kartofler og Hjemmelavet
Rødkål.
Denne ret tager ca. 30 minutter at forberede og 2-3 timer at tilberede.
Ikke angivet.
Ikke angivet.
Hvor intet andet er opført er opskrifterne beregnet til 4 personer.